MOUNTAINBIKE

Jezelf fit houden, op avontuur, in training of gezellig met vrienden/familie/collega's knallen door het duin en bollengebied in Noordwijk/Noordwijkerhout?

Vanaf mei 2022 hebben we top mountainbikes in de verhuur van het merk TREK om over het prachtige MTB parcours van Noordwijk(erhout) te rijden.

Good to know

  • Er zijn verschillende framematen (UNISEX) voor verschillende lichaamslengtes beschikbaar bij het boeken. Maat S is voorzien van 27,5 inch banden. vanaf maat M heeft de bike banden van 29 inch. Stabiel, snel en perfect om oneffenheden op te vangen van het parcours.
  • Hardtail mountainbike / ATN van modeljaar 2022 en voorzien van 10 speed Shimano Deore versnelling: 1 tandwiel voor en 10 tandwielen achter. Met 1 'schifter' aan het stuur kun je eenvoudig schakelen op het parcours en heb je een goed 'schakelbereik'. De fiets is voorzien van krachtige hydraulische schijfremmen.
  • Inclusief routekaart en fietshelm.
  • drinken mee voor onderweg? We bieden bidons aan gevuld met energy drank die je in de bidonhouder kunt plaatsen. Deze kun je uiteraard ook weer gebruiken bij je volgende fietstocht :). Je kan hem gelijk online mee boeken, of in de winkel regelen bij vertrek.
  • Gratis parkeren in Noordwijkerhout. meer info