groepsuitje, op een ander tijdstip of andere locatie starten? Je kan altijd even bellen voor de mogelijkheden en beschikbaarheid. Alle TOURS rijd je zelfstandig. We hebben de mooiste routes voor je klaar liggen! :)

MOUNTAINBIKE

Jezelf fit houden, op avontuur, in training of gezellig met vrienden/familie/collega's knallen door het duin en bollengebied in Noordwijk/Noordwijkerhout?

Vanaf mei 2022 hebben we top mountainbikes in de verhuur van het merk TREK om over het prachtige MTB parcours van Noordwijk(erhout) te rijden.

Good to know

  • Er zijn verschillende framematen (UNISEX) voor verschillende lichaamslengtes beschikbaar bij het boeken. Maat S is voorzien van 27,5 inch banden. vanaf maat M heeft de bike banden van 29 inch. Stabiel, snel en perfect om oneffenheden op te vangen van het parcours.
  • Hardtail mountainbike van modeljaar 2022 en voorzien van 10 speed Shimano Deore versnelling: 1 tandwiel voor en 10 tandwielen achter. Met 1 'schifter' aan het stuur kun je eenvoudig schakelen op het parcours en heb je een goed 'schakelbereik'. De fiets is voorzien van krachtige hydraulische schijfremmen.
  • Inclusief routekaart en fietshelm.
  • drinken mee voor onderweg? We bieden bidons aan gevuld met energy drank die je in de bidonhouder kunt plaatsen. Deze kun je uiteraard ook weer gebruiken bij je volgende fietstocht :). Je kan hem gelijk online mee boeken, of in de winkel regelen bij vertrek.
  • Gratis parkeren in Noordwijkerhout. meer info

Route

De MTB route gaat praktisch langs de winkel waar de bikes af te halen zijn op de Dorpsstraat 37 in Noordwijkerhout. Naar de 'officiële start' van 'Lus 1'  is het circa 3,5 kilometer.

 

Het fantastische parcours is aangelegd en wordt onderhouden door de 'mountainbike vereniging Noordbikers'. Veel van de informatie over de route komt dan ook vanuit deze vereniging.

 

Het parcours bestaat uit verschillende lussen 'single trail' die door stukken fietspad aan elkaar verbonden zijn. Totaal circa 25 km! In de winkel krijg je een routekaart mee. 

Route WINKEL >  START PARCOURS

HUURPRIJS - MOUNTAINBIKE - TREK
ochtend (9:30 -13:00 uur) € 18,50
middag (13:30 - 17:00 uur) € 19,50
hele dag (9:30 - 17:00 uur) € 29,-
avond (18:00 - 21:00 uur) € 19,50