groepsuitje, op een ander tijdstip of andere locatie starten? Je kan altijd even bellen voor de mogelijkheden en beschikbaarheid. Alle TOURS rijd je zelfstandig. We hebben de mooiste routes voor je klaar liggen! :)

GROEPS of BEDRIJFS UITJE?

Wij denken graag mee voor een mooie route 'op maat'. Bel of vul onderstaand formulier in voor een offerte op maat.

Cruise elektrisch tussen de bollen, over de boulevard, door de duinen of naar de Kagerplassen. Huur samen deze coole, avontuurlijke, 100% elektrische en RDW goedkeurde E-STEP!

 

Wij hebben 22 E-STEPS voor jullie klaar staan voor een:

  • Bedrijfsuitje
  • Familie-uitje
  • Groeps/teamuitje
  • Vrijgezellenfeestje
  • Verjaardagsfeestje

 

Door de grote wielen is deze E-STEP zeer stabiel en voelt alsof je op een stevige fiets staat. Vertrek vanuit het gezellige centrum van Noordwijkerhout (gratis parkeren) of in overleg bezorgen we de vervoersmiddelen op jouw ideale locatie.

 

Bij een gecombineerd programma met andere activiteiten is het ook een optie om in 2 groepen/blokken te rijden van 22 personen. (totaal 44 personen :) .

 

Minimale leeftijd voor een E-STEP is 16 jaar. Alle E-STEPS hebben een WA verzekering. Een rijbewijs is niet nodig.


We hebben naast de E-STEPS twee stoere E-FATBIKES en vier gave E-BIKES beschikbaar voor iedereen van 14 jaar en ouder.
(E-BIKE eventueel met een THULE kinderzitje voor kinderen van circa 9 maanden tot 6 jaar (max 22 kg).


Groep van 23 personen of meer?

In samenwerking met 'Rent a bike van Dam' kunnen we uitbreiden met  E-FATBIKES (vanaf 14 jaar te berijden). Zo kan je met een groep tot circa 35 personen tegelijk on tour :)

Lunch of diner

Combineer deze tour met bijvoorbeeld een lunch of diner voor een uniek (bedrijfs)uitje in de Duin & Bollenstreek. Wij denken graag mee voor een leuke dagplanning.

 


Vrijgezel of jarige job GRATIS mee!

Groep van 7 personen of meer? De vrijgezel of jarig job cruised gratis mee! :) Geef de naam van deze persoon door in het veld 'opmerking' bij de online boeking en wij zorgen dat er een extra E-STEP klaar staat!

 

Vragen?

Bel even of vul onderstaande formulier in en wij komen zo snel mogelijk op je aanvraag terug.

 

Gratis bezorging E-STEPS

Gratis bezorgservice in de bollenstreek voor groepen vanaf 6 personen voor een 2, 3, 4-uurs of dagtour. Voor bezorgservice graag even bellen voor de beschikbaarheid.

Of neem gerust en geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie of een offerte op maat. Via onderstaand formulier of via CONTACT om uw wensen te bespreken.