Met een groep rijden of op een ander tijdstip starten? Je kan altijd even bellen voor de mogelijkheden en beschikbaarheid.

GROEPSUITJE?

Cruise met ruim 25 km/u tussen de bollen, over de boulevard, door de duinen of naar de Kagerplassen. Huur samen deze coole en avontuurlijke E-STEP!

 

Wij hebben 13 E-STEPS voor jullie klaar staan voor een:

  • Bedrijfsuitje
  • Familie-uitje
  • Groeps/teamuitje
  • Vrijgezellenfeestje
  • Verjaardagsfeestje

 

Minimale leeftijd voor een E-STEP is 16 jaar. Alle E-STEPS hebben een WA verzekering. Een rijbewijs is niet nodig.

Wil, kan of mag niet iedereen van de groep op de E-STEP?
We hebben naast de E-STEPS tevens 2 gave E-BIKES beschikbaar voor iedereen vanaf circa 12 jaar.
(eventueel met een THULE kinderzitje voor kinderen van circa 9 maanden tot 6 jaar (max 22 kg).


Groep van 14 personen of meer?

In samenwerking met 'Rent a bike van Dam' kunnen we uitbreiden met hippe elektrische FATBIKES (vanaf circa 12 jaar te berijden). Zo kan je met groepen tot circa 30 personen op pad.

Combineer deze tour met bijvoorbeeld een lunch of diner voor een uniek (bedrijfs)uitje in de Duin & Bollenstreek.

 

Met de E-STEPS en FATBIKES rijd je op de coolste vervoersmiddelen van dit moment om de bollenstreek te ervaren en over de boulevard van Noordwijk te cruisen. Ruil tijdens de tour onderling van vervoersmiddel om zo op beide te kunnen rijden :)

 

Interesse? Wij denken graag mee voor een mooie route 'op maat'. Bel of vul onderstaand formulier in voor een offerte op maat.

 


Vrijgezel of jarige job GRATIS mee!

Groep van 7 personen of meer? De vrijgezel of jarig job cruised gratis mee! :) Geef de naam van deze persoon door in het veld 'opmerking' bij de online boeking en wij zorgen dat er een extra E-STEP klaar staat!

 

Vragen?

Bel even of vul onderstaande formulier in en wij komen zo snel mogelijk op je aanvraag terug.

 

Gratis bezorging E-STEPS

Gratis bezorgservice in de bollenstreek voor groepen vanaf 6 personen voor een 2, 3-uurs of dagtour. Vraag voor bezorgservice vooraf naar de mogelijkheden.

Of neem gerust en geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie of een offerte op maat. Via onderstaand formulier of via CONTACT om uw wensen te bespreken.