Weg cruisen op een ander tijdstip of een groepsaanvraag? Je kan altijd even bellen voor de mogelijkheden en beschikbaarheid.

GROEPSUITJE?

Cruise met goed 25 km/u tussen de bollen, over de boulevard, door de duinen of naar de Kagerplassen. Huur samen deze coole en avontuurlijke E-STEP!

 

Wij hebben 13 E-STEPS voor jullie klaar staan voor een:

  • Bedrijfsuitje
  • Familie-uitje
  • Groeps/teamuitje
  • Vrijgezellenfeestje
  • Verjaardagsfeestje

 

Minimale leeftijd voor een E-STEP is 16 jaar. Alle E-STEPS hebben een WA verzekering. Een rijbewijs is niet nodig.

 

Groep van 14 personen of meer?

In samenwerking met 'Rent a bike van Dam' kunnen we uitbreiden met stoere E-Choppers (vanaf 16 jaar en rijbewijs verplicht) en hippe DOPPIO e-bikes (2 stuks beschikbaar en advies leeftijd vanaf 12 jaar). Voor deze aanvragen graag even bellen of via onderstaand formulier je wensen aangeven.

 

Vrijgezel of jarige job GRATIS mee!

Groep van 7 personen of meer? De vrijgezel of jarig job cruised gratis mee! :) Geef de naam van deze persoon door in het veld 'opmerking' bij de online boeking en wij zorgen dat er een extra E-STEP klaar staat!

 

Wil, kan of mag niet iedereen op de E-STEP?
We hebben tevens 2 gave E-BIKES beschikbaar (eventueel met een THULE kinderzitje voor kinderen van circa 9 maanden tot 6 jaar (max 22 kg).

 

Vragen?

Bel even of vul onderstaande formulier in en wij komen zo snel mogelijk op je aanvraag terug.

 

Gratis bezorging E-STEPS

Gratis bezorgservice in de bollenstreek voor groepen vanaf 6 personen voor een 2, 3-uurs of dagtour. Vraag voor bezorgservice vooraf naar de mogelijkheden.

Of neem gerust en geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie of een offerte op maat. Via onderstaand formulier of via CONTACT om uw wensen te bespreken.